Meer over Jacqueline

Leer haar beter kennen

Of ga naar Henrike

Gewoon begonnen

In 2008 ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Vanuit een brede ervaring op administratief en secretarieel vlak binnen organisaties ging ik meer ondernemers helpen. Dat is waar ik blij van word. Iemand verder helpen. Waar ik me eerst nog vanuit mijn comfortzone met hands-on opdrachten bezighield, kwam ik er steeds meer achter dat ik tijdens het werk ook keek naar de softwaresystemen, de mensen, en een adviserende rol had. 

Ik adviseerde vooral op de werkplek en noemde mezelf vaak een katalysator tussen leidinggevende en medewerker. De leidinggevende huurde me in om ‘het probleem’ op de werkvloer op te lossen. Vaak was het zo dat een deel van de oplossing ook bij de leidinggevende lag, maar daar kwam ik dan maar moeilijk over in gesprek. Deels omdat ik dat zelf nog spannend vond maar ook omdat ik daarvoor niet ingehuurd was, ik moest het op de werkvloer oplossen.

Toen kwam de opleiding organisatieopstellingen voorbij, idacht er niet over na, gaf me direct op. Dit moest ik gewoon doen. Het was fantastisch, deze manier van kijken, naar het geheel, vanaf een afstand (vroeger noemde ik het helikopterview) was mij bekend maar nu had ik een tool waardoor ik anderen daarin ook kon meenemen en laten ervaren. 

Tijdens deze opleiding leerden Henrike en ik elkaar kennen en is Cetacea Works ontstaan.

Jacqueline biedt advies en ondersteuning bij interne processen binnen organisaties. Ze brengt structuur aan, optimaliseert processen en werkt mee als dat nodig is. Daarmee brengt ze weer enthousiasme en nieuwe energie bij de medewerkers.​

Heb je vragen?

Wij komen graag met je in contact!