Pluk de vruchten van geluk op de werkvloer

Doe een training werkgeluk

Direct contact
cetacea_nijverdal_sfeerfoto-F6

Gelukkige medewerkers

Medewerkers brengen veel tijd door op de werkvloer. Het is dus belangrijk dat zij zich ook hier, júist hier, op hun gemak voelen. Gelukkige medewerkers voelen zich niet alleen beter, maar uit onderzoek blijkt ook dat ze beter presteren én minder vaak ziek zijn. Bij Cetacea Works zien we dit als een win-win-win situatie.

Productiever, creatiever en oplossingsgericht

Het is bewezen dat gelukkige medewerkers beter presteren op het werk. Ze zijn productiever, creatiever en denken oplossingsgericht. Een ander voordeel van gelukkige medewerkers is dat ze minder vaak ziek zijn. Dit komt doordat ze minder stress ervaren en meer veerkracht hebben om met uitdagingen om te gaan. Investeer dus in een fijne, maar ook productieve werkomgeving met een lager ziekteverzuim en minder kosten voor de organisatie. De hieronder genoemde thema’s komen aan bod binnen de training Werkgeluk.

Passie

  • Voel jij nog passie voor je vak?
  • Waaruit blijkt dit?
  • Brandt het vlammetje in jouw professionele hart nog of kan deze wel wat aandacht gebruiken?

Zingeving

  • Waar haal jij voldoening uit?
  • Voelt jouw werk aan als zinvol?

Werk-privébalans 

  • Hoe is het met jouw werk-privé balans?
  • Hoe vind je balans in je werk en privé situatie?

Persoonlijk leiderschap

  • De kracht van kiezen;
  • Welke keuzes maak je en passen deze bij jou? Kan je erachter (blijven) staan?

De training bestaat uit zes bijeenkomsten, waarvan één terugkomdag – ongeveer drie maanden na de laatste bijeenkomst. We onderzoeken, oefenen, integreren en borgen om een gevoel van geluk te creëren in ons dagelijks leven.

Is de training werkgeluk voor jou?

In onderstaande video benoemen we welke vragen onze deelnemers zichzelf stellen en de thema’s die we in de training behandelen.

Specifieke wensen

Wil je graag een training voor jouw medewerkers, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Heb je behoefte aan speciale onderwerpen, zoals meer verdieping over voorgaande onderwerpen of bijvoorbeeld specifieke levensfases (55+, of jongeren)? Wij kunnen deze onderwerpen integreren in de training. Daarnaast kunnen de verschillende thema’s ook als losse workshops aangeboden worden.

Wij gaan graag met je om tafel om de wensen te bespreken en een training op maat samen te stellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Heb je vragen?

Wij komen graag met je in contact!