Staan in je eigen voetstappen, dat is pas dapper.

Op weg naar een passend voorstel

Meer informatie
cetacea_nijverdal_sfeerfoto-F5

Aanpak op maat

Iedere opdracht is maatwerk dat is afgestemd op de behoeften van elk team, organisatie en individu. We beginnen onze route altijd met een gesprek om de vraag helder te krijgen en om te begrijpen waar de behoeften liggen. Het enthousiasme begint dan te stromen en we brainstormen om verschillende ideeën te genereren. We werken met jouw wensen en behoeften in gedachten om een gepersonaliseerd aanbod te creëren.

Mogelijkheden

Van werkdruk naar werkgeluk

Heeft jouw team last van hoge werkdruk en is het tijd om weer aandacht te hebben voor elkaar? We onderzoeken samen of de werkdruk gevoelsmatig óf feitelijk hoog is en waar je grenzen liggen. We kijken naar manieren om de werkdruk te verminderen en leren je om beter – al dan niet eerder – hulp te vragen aan je collega’s. Het is belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar als persoon, dit zorgt namelijk voor meer onderling vertrouwen en begrip. Met de juiste aandacht en samenwerking kan je als team veel meer aan!

Training Time management

Onze training ‘Time management’ gaat verder dan alleen de gebruikelijke technieken voor prioriteiten stellen en time-management. We besteden namelijk ook aandacht aan het aangeven van grenzen, het durven vragen om hulp en het aanspreken van elkaar op gedrag. Daarnaast behandelen we de communicatie, verwachtingen en samenwerking tussen management en medewerkers.

Een passievol kompas

Voor JIT leerlingen (ROC) verzorgden we de workshop maak je passievolle kompas. Wat is jouw passie, wat zijn jouw dromen en hoe kun je die waarmaken? We maakten een moodboard om elkaar en onszelf hieraan te herinneren.

Een ander vraagstuk

Staat je vraag hier niet bij, of herken je je niet in de mogelijkheden, maar ben je tóch benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag met je om tafel! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Heb je vragen?

Wij komen graag met je in contact!