Wat we kunnen betekenen

Ons aanbod

Neem direct contact op

Een passend aanbod

Net als jij, willen wij ook het beste voor jou, je mensen én je organisatie. Daarom leveren wij een passend aanbod – op maat. Alles om jou, je collega’s en organisatie weer in zijn of haar kracht te zetten. Om dit te bereiken is het nodig om uit de dagelijkse routine te stappen en samen met je team te kijken naar wat er nodig is. Wij helpen je om inzicht te krijgen en bieden handvatten om verandering te bewerkstelligen. Dit doen wij aan de hand van opstellingen, trainingen en teambuilding. Bekijk hieronder ons aanbod.

Organisatie
opstellingen

Een organisatieopstelling geeft je snel inzicht in wat er in de onderstroom van je organisatie speelt. Dit helpt je om de situatie van je team en jezelf beter te begrijpen én in kaart te brengen wat nodig is om de gewenste verandering te realiseren.

Meer weten

Training werkgeluk

Gelukkige medewerkers voelen zich niet alleen beter, uit onderzoek blijkt ook dat gelukkige mensen beter presteren en minder vaak ziek zijn. Win-win-win situatie als je het ons vraagt.

Meer weten

Teambuilding

Wat je aandacht geeft groeit. Door elkaar op een positieve manier te benaderen en elkaar aandacht te geven, ontstaat er vertrouwen en onderling begrip. Ze zeggen niet voor niets: Teamwork makes the dream work. 

Meer weten

Maatwerk

Voor wanneer jouw organisatie of team misschien nét iets anders nodig heeft, of jij graag een op maat gemaakte training of workshop voor jouw organisatie of team wilt.

Meer weten

Hoe vaak wandel jij op de weg waar je aan timmert?

Heb je vragen?

Wij komen graag met je in contact!