Ons aanbod

Omdat elk team, elke organisatie, elk vraagstuk anders is, leveren wij maatwerk. 

Net als jij, willen wij ook het beste voor jou, je mensen en je organisatie. 

Om, zoals wij dat noemen, een sprankelende organisatie te krijgen is het nodig om uit de dagelijkse sleur te stappen en naar je organisatie en team te kijken of om met je team aan de slag te gaan.
Juist door de tijd te nemen creëer je ruimte, zodat zichtbaar wordt wat er nodig is of wat jij nodig hebt om de gewenste verandering te bewerkstelligen.

Hieronder vind je ons aanbod. Door op de foto’s te klikken kom je bij de uitgebreidere omschrijving.

"Mijn vraag ging over de balans tussen gezin en mijn bedrijf. Ik vond het mooi om te zien hoe er verandering kwam d.m.v. vragen stellen over de balans tussen gezin en bedrijf. Echt een geweldige manier om inzicht en antwoorden te krijgen."  
Edith Dijk
Edith
"Ik was verbaasd hoe krachtig een opstelling werkt, hoe duidelijk het is als anderen mensen jou situatie uitspelen. Doordat je er van een afstand naar kijkt krijg je overzicht. Er verschuift echt iets, waardoor je probleem echt opgelost is na die tijd."
Mirjam
Mirjam
"Mijn ervaring als vraagsteller was fantastisch, confronterend, bevestigend en verrijkend."
Marloes Boermans
Marloes
"Ik heb het als bijzonder ervaren, hoe een opstelling ‘werkt’. Hoe gaaf het is om het voor je ogen te zien gebeuren. Het klopt gewoon en maakt heel veel duidelijk, zonder dat je de antwoorden vanuit je hoofd bedenkt."
Anneke Hemmen
Anneke
"Het was enorm verhelderend wat er zich aandiende. Ook hoe jullie mijn vraag praktisch oppakten. Hanneke nu, Hanneke over een jaar, wat houdt haar tegen en later, wat helpt haar.  Het gaf veel inzicht en erg mooi ook om te zien en horen hoe Hanneke over een jaar zich voelt. Geeft enthousiasme, uitzicht:  dit gaat het me brengen."  
Hanneke Nijland
Hanneke

We gaan graag met je om tafel om je vraag én wens helder te krijgen!

info@cetaceaworks.nl

Jacqueline 06- 53 57 74 97 
Henrike 06- 39 83 83 52