Herken je dit?

Hieronder lees je een aantal situaties wanneer je contact met ons ‘moet’ ūüėȬ† opnemen, omdat wij je verder kunnen helpen.¬†

 

 • Je bent al de ‚Äėzoveelste‚Äô nieuwe leidinggevende binnen een paar jaar tijd. Vol goede moed begin jij aan deze baan. Maar je vraagt je ook wel af waarom jij al de zoveelste bent.¬†¬†
  Jij ‚Äėgaat dit wel even veranderen‚Äô, je weet zeker dat jij het anders gaat doen dan je voorgangers.¬†
  Al snel zie je dingen binnen je team √©n binnen de organisatie die anders moeten, maar je vraagt je ook af ‚Äėhoe dan‚Äô en je weet dat je dit niet alleen kunt.¬†

In deze situatie zullen we als startpunt een organisatie opstelling aanbevelen. Want als er 1 of 2x een nieuwe persoon op deze functie is, kan het aan de persoon zelf liggen, maar als het vaker voorkomt ‘speelt’ er meer. Iets waar je niet direct de vinger op kunt leggen. Een organisatieopstelling zal helderheid geven waar het ‚Äėprobleem‚Äô ligt of wat het probleem is. Ook wat er nodig is om dit te veranderen. Zodat¬† jij je rol als¬† leidinggevende op kunt pakken en jij en je team vooruit kunnen.¬† ¬†

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. 

 

 • Jij merkt dat je teamgenoten/medewerkers voor ‚Äėde kleinste‚Äô dingen toestemming bij jou komen vragen.
  Je begrijpt het niet en je vraagt je af hoe dit toch komt.  Je medewerkers zijn goed opgeleid en zulke beslissingen nemen zou toch geen probleem moeten zijn. Je wil dit graag veranderen. Je verwacht dat door deze verandering mensen met meer plezier naar hun werk gaan, dat zij ook meer voldoening uit hun werk halen. En jij krijgt zo meer tijd om je te richten op je eigen taken.
   

 

 • Je organisatie¬†heeft¬†in korte tijd¬†een¬†groei¬†doorgemaakt. Hierdoor worden er steeds acties genomen en moet er ‚Äėaangepakt en gewerkt‚Äô worden, zonder dat er tijd is om stil te staan bij wat jij als leidinggevende of als¬†management team¬†nu echt wil. Jullie zijn onderweg zonder echt een koers bepaald te hebben.

  Je voelt de behoefte om ‚Äėeven pas op de plaats‚Äô te doen en tijd te nemen voor jezelf en het team om samen richting te bepalen. ¬†
  Wij verzorgen een op maat gemaakte bijeenkomst, waarbij jij/jullie tijd krijgt/krijgen om antwoorden te krijgen, jullie samenwerking helder te krijgen en samen koers te bepalen.  

 

 • Jouw rol binnen je eigen organisatie is veranderd. Vanuit je ideaalbeeld ben jij je organisatie (klein) begonnen. Waar jij vroeger¬†meewerkte en tijd had om samen koffie te drinken en zo het contact met je¬†medewerkers¬†en cli√ęnten¬†kon onderhouden, lukt dat nu niet meer. ¬†Je wil het graag voor iedereen goed doen¬† en daardoor voelt het soms als een spagaat. Je organisatie is gegroeid en dit vraagt van jou om mee te groeien.

  Een organisatie opstelling geeft je helder inzicht waar jij als persoon nog mag groeien en wat je organisatie (van jou) nodig heeft om mee te groeien/veranderen. 

   
 • Je medewerkers zijn/lijken minder betrokken als voorheen
  De gedrevenheid waarmee er eerder gewerkt werd is (bij sommigen) veranderd. Het gevoel van er samen zijn voor de mensen voel je niet altijd meer. Daar waar je vroeger op je team kon bouwen, is dat nu veranderd. Dat extra stapje doen om er samen voor te gaan en samen het gewenste resultaat te halen, wordt niet meer gezet.  Je hebt al het één en ander geprobeerd, met wisselend succes en weet dat je het niet alleen kan.

   

  Graag kijken we samen met je naar wat er nodig is om die cultuurverandering binnen je organisatie te maken. Zodat iedereen plezier heeft in zijn werk, het gevoel van ‘saamhorigheid’ terug komt √©n daarnaast ook de kwaliteit geleverd wordt die jij belangrijk vindt.

   

 • Nieuwe stap… nieuwe mogelijkheden.. maar hoe dan?¬†
  Is jouw organisatie toe aan een nieuwe stap, om te groeien en van richting te veranderen? 

  Ben je benieuwd hoe je de mensen mee krijgt en wat er gebeurd als jij ‘een stap links’ zet? Een organisatie opstelling laat precies zien wat er speelt, wat er nodig is, wat er mag veranderen.
  Hiermee voorkom je dat je jaren aan het investeren en werk bent, maar nu krijg je snel en helder inzichtelijk krijgt welke stap voor jouw organisatie het best is.  


  Herken je iets van de bovenstaande punten en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.  In deze coronatijd doen we onze meeste gesprekken online. Je kan natuurlijk ook bellen naar Jacqueline 06-53 57 74 97 of Henrike 06-39 83 83 52