Elke opdracht is maatwerk...

Elke opdracht is maatwerk, omdat elk team, organisatie en mens anders is. Daarom gaan we eerst om tafel om helder te krijgen wat de vraag is en waar de behoefte ligt. 
We merken dan bij onszelf het enthousiasme omhoog komen, onze raderen gaan draaien en verschillende ideeën komen boven drijven. 

Met jullie wens voor ogen maken we een aanbod voor jou. 

Mogelijkheden

Van werkdruk naar werkgeluk  
Is de werkdruk in je team erg hoog en is het tijd om onderling weer aandacht voor elkaar te hebben. 

 Is de hoge werkdruk een gevoel of daadwerkelijk heel hoog. Samen onderzoeken we waar hoe je de werkdruk kan verminderen. Waar kun je nog je eigen grenzen beter aangeven?
Durf en kun je hulp vragen aan elkaar.
Daarnaast weten we dat als er aandacht is voor jou als persoon en elkaar, dat er onderling vertrouwen en begrip ontstaat. 
Samen kunnen jullie als team veel meer aan!

Training ‘Time management’
Naast ‘standaard’ Time- management en prioriteiten leren stellen zijn we ook aan de slag gegaan met grenzen aangeven, hulp durven vragen, elkaar durven aanspreken op gedrag als ook de communicatie, verwachtingen en samenwerking tussen management en medewerkers.

‘Maak je Passievolle kompas’
Voor JIT leerlingen (ROC) verzorgden we de workshop maak je passievolle kompas. 
Wat is jouw passie, wat zijn jouw dromen en hoe kun je die waarmaken, maak een moodboard om je hieraan te herinneren.  

Andere vraag?

Staat je vraag of ‘probleem’ hier niet bij, maar ben je toch benieuwd wat en of we iets voor je kunnen betekenen?
Neem dan gewoon contact op. 
We denken namelijk graag met je mee!

"Mijn vraag ging over de balans tussen gezin en mijn bedrijf. Ik vond het mooi om te zien hoe er verandering kwam d.m.v. vragen stellen over de balans tussen gezin en bedrijf. Echt een geweldige manier om inzicht en antwoorden te krijgen."  
Edith Dijk
Edith
"Ik was verbaasd hoe krachtig een opstelling werkt, hoe duidelijk het is als anderen mensen jou situatie uitspelen. Doordat je er van een afstand naar kijkt krijg je overzicht. Er verschuift echt iets, waardoor je probleem echt opgelost is na die tijd."
Mirjam
Mirjam
"Mijn ervaring als vraagsteller was fantastisch, confronterend, bevestigend en verrijkend."
Marloes Boermans
Marloes
"Ik heb het als bijzonder ervaren, hoe een opstelling ‘werkt’. Hoe gaaf het is om het voor je ogen te zien gebeuren. Het klopt gewoon en maakt heel veel duidelijk, zonder dat je de antwoorden vanuit je hoofd bedenkt."
Anneke Hemmen
Anneke
"Het was enorm verhelderend wat er zich aandiende. Ook hoe jullie mijn vraag praktisch oppakten. Hanneke nu, Hanneke over een jaar, wat houdt haar tegen en later, wat helpt haar.  Het gaf veel inzicht en erg mooi ook om te zien en horen hoe Hanneke over een jaar zich voelt. Geeft enthousiasme, uitzicht:  dit gaat het me brengen."  
Hanneke Nijland
Hanneke

Ons mailen of bellen mag natuurlijk ook!

info@cetaceaworks.nl

Jacqueline 06- 53 57 74 97 
Henrike 06- 39 83 83 52