Wie zijn wij

jacq
'Ik zie mensen graag gelukkig op hun werkplek.'

Jacqueline biedt advies en ondersteuning bij interne processen binnen organisaties. Ze brengt structuur aan, optimaliseert processen en werkt mee als dat nodig is. Daarmee brengt ze weer enthousiasme en nieuwe energie bij de medewerkers.​

henrike1
'Ik help graag mensen keuzes te maken vanuit hun hart.'

Henrike begeleidt mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze helpt hen keuzes te maken die hen gelukkig maken, zet hen in hun kracht, creëert win-win(-win) situaties en helpt hen vertrouwen op hun intuïtie.​

Samenwerking

Door onze kwaliteiten samen te brengen ontstaat er een krachtig geheel waarbij er aandacht is voor zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van een vraagstuk.

Tijdens de opleiding Organisatieopstellingen is de basis gelegd. Door samen oefengroepen te creëren merkten we dat we elkaar aanvullen op diverse vlakken. De feedback die we kregen en het plezier om samen te werken, heeft geresulteerd in deze samenwerking.  Wij helpen je graag inzicht en helderheid te krijgen in waarom zaken niet soepel lopen én hoe dit te veranderen. 

Cetacea komt vanuit het latijn en betekent walvis. De walvis leeft in de onderstroom, draagt veel kennis en wijsheid in zich. Met die onderstroom, die niet altijd zichtbaar maar wel voelbaar is, werken wij ook tijdens opstellingen.

Als een walvis door het wateroppervlak breekt, ontsnappen er vele ‘ooooh’s en aaah’s’ aan de toeschouwers. Ditzelfde zien we gebeuren tijdens opstellingen als ‘het onzichtbare’ zichtbaar wordt.

We gaan graag met je om tafel om je vraag én wens helder te krijgen!

info@cetaceaworks.nl

Jacqueline 06- 53 57 74 97 
Henrike 06- 39 83 83 52