Gelukkige medewerkers zijn van groot belang voor je organisatie

De meeste medewerkers brengen veel tijd op het werk door,  dan is het prettig als ze zich daar ook gelukkig voelen. Gelukkige medewerkers voelen zich niet alleen beter, uit onderzoek blijkt ook dat gelukkige mensen beter presteren en minder vaak ziek zijn. Win – win – win situatie als je het ons vraagt.

Thema's training werkgeluk

Geluk is een gevoel, iets wat je van binnen ervaart en daarom ook heel persoonlijk is. Ondanks dat het een persoonlijk gevoel is, zijn er overeenkomstige thema’s die het geluksgevoel verhogen. Vanuit deze thema’s hebben wij de training Werkgeluk ontwikkelt. 

Hieronder genoemde thema’s komen aan bod binnen de training Werkgeluk. 

Passie 

 • Voel jij nog passie voor je vak? 
 • Hoe blijkt dit?
 • Brandt het vlammetje in jouw professionele hart nog
  of kan deze wel wat aandacht gebruiken? 

Zingeving 

 • Waar haal jij voldoening uit?
 • Zingeving is belangrijk in het stuk (werk)geluk, als jij zinvol werk doet,
  dan draagt dat bij aan je (werk)geluk. Hoe is dit voor jou?

Werk-privé balans  

 • Hoe is het met jouw werk-privé balans?
 • Hoe vind je balans in je werk en privé situatie? 

Persoonlijk leiderschap 

 • De kracht van kiezen.
 • Welke keuzes maak je, passen deze bij jou en kun je er achter (blijven) staan?

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten, waarvan 1 terugkomdag ongeveer 3 maanden na de laatste bijeenkomst. We onderzoeken, oefenen, integreren en borgen in het dagelijks leven om zo een geluksgevoel te creëren.

Training werkgeluk iets voor jou?

In het filmpje vertellen we welke vragen onze deelnemers zichzelf stellen en de thema's die we in de training behandelen.

Specifieke wensen?

We gaan graag met je om tafel om de wensen te bespreken voor een training voor jouw medewerkers. 

Speciale onderwerpen als bijvoorbeeld  specifieke levensfase (als 55+, jonge gezinnen), meer verdieping over voorgaande onderwerpen of onderwerpen die vanuit de groep worden aangegeven, kunnen we hierin integreren.

 De verschillende thema’s kunnen ook als losse workshop aangeboden worden.

"Mijn vraag ging over de balans tussen gezin en mijn bedrijf. Ik vond het mooi om te zien hoe er verandering kwam d.m.v. vragen stellen over de balans tussen gezin en bedrijf. Echt een geweldige manier om inzicht en antwoorden te krijgen."  
Edith Dijk
Edith
"Ik was verbaasd hoe krachtig een opstelling werkt, hoe duidelijk het is als anderen mensen jou situatie uitspelen. Doordat je er van een afstand naar kijkt krijg je overzicht. Er verschuift echt iets, waardoor je probleem echt opgelost is na die tijd."
Mirjam
Mirjam
"Mijn ervaring als vraagsteller was fantastisch, confronterend, bevestigend en verrijkend."
Marloes Boermans
Marloes
"Ik heb het als bijzonder ervaren, hoe een opstelling ‘werkt’. Hoe gaaf het is om het voor je ogen te zien gebeuren. Het klopt gewoon en maakt heel veel duidelijk, zonder dat je de antwoorden vanuit je hoofd bedenkt."
Anneke Hemmen
Anneke
"Het was enorm verhelderend wat er zich aandiende. Ook hoe jullie mijn vraag praktisch oppakten. Hanneke nu, Hanneke over een jaar, wat houdt haar tegen en later, wat helpt haar.  Het gaf veel inzicht en erg mooi ook om te zien en horen hoe Hanneke over een jaar zich voelt. Geeft enthousiasme, uitzicht:  dit gaat het me brengen."  
Hanneke Nijland
Hanneke

We gaan graag met je om tafel om je vraag én wens helder te krijgen!

info@cetaceaworks.nl

Jacqueline 06- 53 57 74 97 
Henrike 06- 39 83 83 52