Teambuilding

Teamwork makes the dream work. 

Elk team heeft tijd en aandacht nodig om tot een goede samenwerking te komen of de samenwerking tot een hoger niveau te brengen. Elkaar functioneel kennen is fijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat als je elkaar ook persoonlijk kent, dit de samenwerking verbetert. 

Wat je aandacht geeft groeit

Wat je aandacht geeft groeit. Zowel positief als negatief. Wij schenken graag aandacht aan dat wat goed gaat. Positieve feedback, elkaar laten weten hoe je de ander ziet, wat je in elkaar waardeert en waarin de ander positief bijdraagt. Dit zorgt ervoor dat je als persoon groeit en dat er ook meer ruimte is voor vertrouwen en het bespreekbaar maken van dat wat niet goed gaat.  

We maken het vaak mee dat deelnemers het super spannend vinden om complimenten van elkaar te ontvangen, ze soms tot tranen toe geroerd zijn, en dat ze ervan groeien. 

Om op deze mooie, open en veilige manier elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te kunnen benoemen, het gesprek aan te gaan met elkaar en kijken of jij op de goede plek bent in je werkveld was een hele mooie en bijzondere ervaring voor mij en gun ik elk team.
Esmé - OR Columbus Junior

De woorden inzicht – verbinden – geluk staan centraal in alles wat we bij Cetacea works doen. In onze teambuildingssessies komen deze woorden dan ook terug. 

Inzicht in jezelf, door jezelf beter te leren kennen. Inzicht in elkaar, elkaars kwaliteiten en in hoe de dynamieken binnen je team werken, geeft meer verbinding.  

Verbinden met jezelf, je team en organisatie. Door het vertrouwen in jezelf en elkaar te vergroten én door jouw plek in het team in te nemen. 
Mogen zowel positieve zaken als zaken die schuren bespreekbaar gemaakt worden?

Geluk – voor ieder zo persoonlijk, samen voelbaar. Iedereen wil graag deel van iets groters zijn. Samen een ‘hoger’ doel nastreven zorgt alleen al voor geluksgevoel. 

Onze aanpak iets voor jou?

Is er veel veranderd in je team? Zijn er mensen weggegaan of juist veel bijgekomen? Loopt het niet lekker binnen je team of heb je het gevoel dat er meer uit je team te halen is? Dan is een teambuildingsdag of -traject een goede investering.

Onze bijeenkomsten zijn altijd interactief en ervaringsgericht, om zo de bovenstroom en onderstroom te verbinden. Waar gaat het echt om. Wat speelt er in het team.  Welke positieve kwaliteiten zijn er en op welke plek komt iedereen het best tot zijn recht? 
Met zowel ruimte voor persoonlijke verhalen als voor functioneel samenwerken komen we tot het beste teamresultaat.

We denken graag met je mee voor een teambuildingsdag of traject op maat, waarbij er ook aandacht is voor ‘de diepte’.  

 

'Door de input tijdens de teambuildingsdag, liep bij de eerst volgende vergadering alles lekker gesmeerd. Iedereen weet haar taak, wat er van haar verwacht wordt en stort zich hier met frisse energie bovenop. Heel gaaf! Wij komen zeker weer bij jullie terug!'
Annemarie
"Mijn vraag ging over de balans tussen gezin en mijn bedrijf. Ik vond het mooi om te zien hoe er verandering kwam d.m.v. vragen stellen over de balans tussen gezin en bedrijf. Echt een geweldige manier om inzicht en antwoorden te krijgen."  
Edith Dijk
Edith
"Ik was verbaasd hoe krachtig een opstelling werkt, hoe duidelijk het is als anderen mensen jou situatie uitspelen. Doordat je er van een afstand naar kijkt krijg je overzicht. Er verschuift echt iets, waardoor je probleem echt opgelost is na die tijd."
Mirjam
Mirjam
"Mijn ervaring als vraagsteller was fantastisch, confronterend, bevestigend en verrijkend."
Marloes Boermans
Marloes
"Ik heb het als bijzonder ervaren, hoe een opstelling ‘werkt’. Hoe gaaf het is om het voor je ogen te zien gebeuren. Het klopt gewoon en maakt heel veel duidelijk, zonder dat je de antwoorden vanuit je hoofd bedenkt."
Anneke Hemmen
Anneke
"Het was enorm verhelderend wat er zich aandiende. Ook hoe jullie mijn vraag praktisch oppakten. Hanneke nu, Hanneke over een jaar, wat houdt haar tegen en later, wat helpt haar.  Het gaf veel inzicht en erg mooi ook om te zien en horen hoe Hanneke over een jaar zich voelt. Geeft enthousiasme, uitzicht:  dit gaat het me brengen."  
Hanneke Nijland
Hanneke
Tijdens de teambuildingsdag hoorde ik we persoonlijke verhalen die ik in de jaren ervoor nog nooit eerder hoorde. Dit was bijzonder en gaf direct meer verbinding met elkaar.
Annemarie Waaijerink
Annemarie
Komt hier jouw review te staan??
Om op deze mooie, open en veilige manier elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te kunnen benoemen, het gesprek aan te gaan met elkaar en kijken of jij op de goede plek bent in je werkveld was een hele mooie en bijzondere ervaring voor mij en gun ik elk team.
Esmé
Esmé

We gaan graag met je om tafel om je vraag én wens helder te krijgen!

info@cetaceaworks.nl

Jacqueline 06- 53 57 74 97 
Henrike 06- 39 83 83 52