Ervaringen van klanten

"Deze dames werken met kleine teams, heel direct en vooral zonder ingewikkelde theorieën. Door in kleine groepjes met elkaar te werken leren ze jezelf als ondernemer, of je team hoe je functioneert in je organisatie en krijg je op een hele mooie manier inzicht in hoe het ook anders kan.
Geen zware theorie, geen saaie stof maar deze dames geven je echt inzicht hoe het ook kan. Als je een paar oefeningen met deze dames hebt gedaan, weet ik zeker dat je vanaf morgen de dingen anders gaat doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor diverse afdelingen, collega's onderling en natuurlijk je bedrijfsstructuur."
Paul Eidhof, Keizers installatietechniek
"Allereerst blijft het me verbazen dat degene die mijn representant heeft gespeeld, bijna exact heeft aangevoeld hoe, in deze specifieke situatie, mijn gevoel werkelijk is. Door er op afstand naar te kijken wordt je er van bewust hoe je bepaalde zaken doet en er op reageert. Vanuit mijn nieuwe inzichten die ik die avond kreeg, heb ik geprobeerd dit te gaan toepassen. Bijvoorbeeld ben ik duidelijker in mijn rol gaan staan en heb de leiding nog sterker naar me toe getrokken. Dit werkt inderdaad goed en ik voel me er veel beter bij. Het gevoel is namelijk wat meer ontspannen waardoor overleggen beter lopen en ik mijn inbreng duidelijker kan verwoorden.   Ik heb e.e.a. niet met betrokkene besproken maar ik ben alleen de situatie anders gaan zien en daardoor handel je dus ook anders. Nogmaals bedankt dat jullie mij dit hebben laten ervaren, het verschaft mij nieuwe inzichten"
Wim
"Het was enorm verhelderend wat er zich aandiende. Ook hoe jullie mijn vraag praktisch oppakten. Hanneke nu, Hanneke over een jaar, wat houdt haar tegen en later, wat helpt haar. Het gaf veel inzicht en erg mooi ook om te zien en horen hoe Hanneke over een jaar zich voelt. Geeft enthousiasme, uitzicht: dit gaat het me brengen."
Hanneke Nijland, Levenscoach voor ondernemende mensen