𝐖𝐒𝐣 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐨𝐩𝐩𝐞𝐧

Graag willen we een belangrijke update met je delen. Per 31 maart zijn wij namelijk gestopt met Cetacea works zoals je het kent.

Maak je geen zorgen. We blijven teamtrainingen aanbieden voor diegenen die erom vragen en zullen daarnaast onze eigen kwaliteiten de aandacht geven die ze verdienen. De samenwerking tussen ons blijft bestaan, zij het niet onder de naam Cetacea works.

Deze beslissing komt voort uit een verlangen om nieuwe avonturen aan te gaan en onze focus te verleggen naar onze eigen bedrijven. Samen een bedrijf runnen vraagt ook tijd en aandacht. Om gehoor te geven aan onze verlangens hebben we ervoor gekozen om Cetacea works te stoppen.

We hebben enorm genoten van deze periode en hebben er ontzettend veel van geleerd. We hebben prachtige opdrachten mogen doen: zoals inspiratie- sessies met opstellingen, teambuildingsdagen en teamtrajecten, verandertraject bij een organisatie en workshops voor leerlingen verzorgd. Corona nodigde ons uit om ook online te gaan werken – al is live werken gewoon veel leuker. πŸ˜‰ En ga zo maar door.

We hebben veel mooie ontmoetingen gehad. Zoals altijd is niet elk idee tot bloei gekomen, gelukkig wel veel. πŸ˜‰ Als persoon, als mens en als ondernemer zijn we gegroeid.

We willen jou bedanken voor een mooie ontmoeting, opdracht en/of samenwerking tijdens ons Cetacea works avontuur.

Je kunt ons nog steeds benaderen, (ook als je ons als duo wilt πŸ˜‰ )Β 
Vanaf 1 april werken we verder onder onze eigen naam en zijn we te bereiken via:

▫️Jacqueline: Jacqueline Kollerie www.jacquelinekollerie.nl
▫️Henrike: de Magische Kracht www.demagischekracht.nl

Ter afsluiting een proost op jou, op ons en op het volgen van je hart, met hopelijk weer heel mooie avonturen!

Met warme groet,

Henrike & Jacqueline